Vreme v Posavju
vreme_flat
Skeniraj QR kodo in nakupuj ceneje!

QR koda Flexkom KŠTM

Monolit2go

Nagradna kartica veselja

 

 

Vsak, ki obišče Sevnico preko TIP & TA Doživljaj Sevnica prejme NAGRADNO KARTICO VESELJA, ki je sestavljena iz kartice in nagradnega talonaPrejemnik odtrga in shrani nagradni talon za dvig izžrebane nagrade, kartico pa izpolni s svojim naslovom in kratko anketo ter jo pošlje na naš naslov, ki je že natisnjen na kartici. Pomembno je, da čitljivo izpolnete naslov, ker vas nanj obvestimo o nagradi. Nagradno žrebanje se izvede javno vsako leto v času veselega decembra in še na treh vmesnih žrebanjih za praktične nagrade med letom. Dobitnikov ne izločamo iz glavnega žreba tako da so lahko dvakrat nagrajeni. Vsako leto do sedaj smo izdali novo kartico z novimi nagradami, ki jih podarjajo turistični ponudniki iz Sevniške občine, eno nagrado pa vsakokrat doda Stilles Sevnica. 

 

Prva nagradna kartica veselja je bila izdana že leta 2008 z namenom da spodbudimo promocijo Sevniških izletniških zanimivosti. Na njej so bile tri nagrade iz gospodarstva in anketni vprašalnik. Do decembra je bilo izpolnjenih in vrnjenih preko petsto kartic. Žrebanje je potekalo na silvestrovanju na prostem. Kartico prejme vsak obiskovalec, ki pride v Občino Sevnica preko turistične agencije Doživljaj ali si ogleda Grad Sevnica. Obiskovalci so presenečeni nad inovativnostjo saj podobnih primerov ne poznajo nikjer drugje. Da jim je Nagradna kartica veselja zelo všeč dokazuje tudi dejstvo, da je bilo v letu 2011 v zaključnem žrebu že preko 2900 izpolnjenih kartic. Nam organizatorjem je kartica v pomoč pri kontroli števila obiskovalcev, anketa zadovoljstva pa nam pomaga pri izboljšavi ponudbe in programov. Kaže se tudi kot vzrok povečanja reklamiranja od ust do ust ob pogovorih o možnih nagradah. V bodoče želimo kartico ponuditi tudi našim turističnim ponudnikom, ki direktno sprejemajo turiste.

 

 

 


 

 

NAGRADNA KARTICA VESELJA " 2015"

 

 

 

         1. nagrada:

Bon v vrednosti 300,00€, ki ga podarja Bowling Deluxe, Sevnica:

  • bovling
  • hrana
  • pijača

 

 

2. nagrada:

4x pol penzion v vrednosti 130€, ki jo podarja Gostišče Močivnik

 

      3. nagrada:

10 x ogled Gradu Sevnica s pokušnjo mesnin in vin, ki jo podarja KŠTM Sevnica

 

 

NAGRADNO ŽREBANJE bo- december 2015

 


 

 

 

 

 

ŽREBANJE NAGRADNE KARTICE VESELJA 2014

 

 na BOŽIČNI TRŽNICI v Sevnici

 

 

Glavno nagrado je izžrebala Lea-Marija Colarič-Jakše, magistrica turizma, Prodekanka na Fakulteti za turizem Univerze v Mariboru, sicer pa tudi prva cvičkova princesa.

 

Nagradna igra je potekala od januarja do decembra 2014. V nagradni igri so sodelovali vsi, ki so izpolnili nagradno kartico veselja.

 

To soboto, 20.12.2014, je bilo v sklopu »Božične tržnice« v Sevnici izvedeno žrebanje Nagradne kartice veselja 2014, katerega pobudnik in organizator je KŠTM Sevnica - TA Doživljaj Sevnica. Žrebanje je potekalo na prostem in odprto za javnost.

 

Na prireditvenem prostoru Kmečke tržnice je prisotne nagovoril župan občine Sevnica gospod Srečko Ocvirk, za glasbeno popestritev dogodka pa je poskrbel učenec Glasbene šole Sevnica s harmoniko. Dobitnike nagrad so izžrebali znana Slovenka Lea-Marija Colarič-Jakše, župan občine Sevnica gospod Srečko Ocvirk in direktorica KŠTM Sevnica ga. Mojca Pernovšek.

 

Tretjo nagrado, domače suhomesnate izdelke v vrednosti 60 €, katero je prispevala Kmetija Gnidica Joško je prejela Romana Mezek iz Ljubljane.

 

Drugo nagrado, 10x obisk gradu Sevnica z degustacijo salam in vin v grajski vinoteki, ki jo podarjaKŠTM Sevnica je prejela Požun  Terezija iz Sevnice.

 

Največjo nagrado, fotelj  iz kolekcije Bidermajer  Stillesa Sevnica pa je prejela Slavica Horjak iz Mrzle Planine.

 

 

Za praznični utrip je poskrbel tudi pantomimik, za veselje otrok pa Božiček.

 

Dobitnici druge in prve nagrade sta bili prisotni na žrebu in sta nagrade z navdušenjem takoj prevzele, tretjo nagrajenko pa bomo o dobitku obvestili po pošti.

 

Zdravko Remar, KŠTM Sevnica

Fotografije: Suzana Mirt

 

 

 

 

 

 

 

Datum: 21.12.2013

ZAPISNIK O ŽREBANJU NAGRADNE KARTICE VESELJA 2013

Nagradna igra je potekala od januarja do decembra. V nagradni igri so sodelovali vsi, ki so izpolnili nagradno kartico veselja.

V sobota, 21.12.2013 ob 11:00 je bilo v sklopu Avtohtone tržnice na prostem v Sevnici izvedeno nagradno žrebanje, katerega pobudnik in organizator je KŠTM- turistična agencija Doživljaj. Žrebanje je bilo odprto za javnost. Potekalo je na prireditvenem prostoru tržnice ob spremljavi učencev Glasbene šole Sevnica.

Dobitnike je izžrebala znana Slovenska pevka Nuša Derenda in direktorica KŠTM Sevnica ga. Mojca Pernovšek, v komisiji je sodeloval še Zdravko Remar.

 

 

Dobitniki:

Izžrebani nagrajenci po sledečem vrstnem redu;

 

3. nagrado, ki jo podarja Gostilna Malus, prejme:

KMETIČ MATILDA

Stari dvor 4,

1433 RADEČE

nagrada je: kosilo ali večerja v vrednosti 60,00€

 

2. nagrado, ki jo podarjaTuristična kmetija Močivnik, prejme:

JOŽICA DREVENŠEK,

Goriška cesta 9,

2000 Maribor

nagrada je: 4x pol penzion na Turistični kmetiji Močivnik 

 

1. glavno nagrado, ki jo podarja Stilles d.d., iz Sevnice, prejme:

 

BEZJAK SIMON ADRIJAN

Sejmišče 2

4000 Kranj

nagrada je: Dvosed iz usnja

 

Izžrebance, ki niso bili prisotni pri žrebanju, bo organizator pisno obvestil na naslov, naveden na nagradni kartici v roku 15 dni, ti lahko nagrado prevzamejo do 15. februarja 2014.

 

Nagrajence obveščamo, da nagrado lahko prevzamejo v turistični agenciji Doživljaj Trg svobode 10 v Sevnici, informacije o načinu prevzema nagrade na 07/ 81 65 462.

 

 

 

 

Datum: 22.12.2012

ZAPISNIK O ŽREBANJU NAGRADNE KARTICE VESELJA 2012

Nagradna igra je potekala od januarja do decembra. V nagradni igri so sodelovali vsi, ki so izpolnili nagradno kartico veselja.

V sobota, 22.12.2012 ob 11:00 je bilo v sklopu Avtohtone tržnice na prostem v Sevnici izvedeno nagradno žrebanje, katerega pobudnik in organizator je KŠTM- turistična agencija Doživljaj. Žrebanje je bilo odprto za javnost. Potekalo je na prireditvenem prostoru tržnice ob spremljavi Raških ljudskih godcev.

Dobitnike je izžrebal znani Sevničan Rafko Irgolič in direktorica KŠTM Sevnica ga. Mojca Pernovšek, v komisiji je sodeloval še Zdravko Remar.

 

 

Dobitniki:

Izžrebani nagrajenci po sledečem vrstnem redu;

 

3. nagrade, ki jo podarja Posestvo  Mastnak Krakovo je

LIDIJA SLATINŠEK

Efenkova 2

3320 Velenje

nagrada je: 10 x degustacija penin - vin

 

2. nagrado, ki jo podarjaTuristična kmetija Celestina, prejme:

HAIVA BLAGOTINŠEK

Trg borcev NOB 19

1431 Dol pri Hrastniku

nagrada je: Vikend paket za dve osebi na Turistični kmetiji Celestina

 

Srečni izžrebanec in dobitnik

1. glavne nagrade, ki jo podarja Stilles d.d., iz Sevnice pa je

ROMANA MEŽNAR

Velika Pirešica 51 b

3310 ŽALEC

nagradaDvoseda tabore

 

Izžrebance, ki niso bili prisotni pri žrebanju, bo organizator pisno obvestil na naslov, naveden na nagradni kartici v roku 15 dni, ti lahko nagrado prevzamejo do 15. februarja 2013.

 

Nagrajence obveščamo, da nagrado lahko prevzamejo v turistični agenciji Doživljaj Trg svobode 10 v Sevnici, informacije o načinu prevzema nagrade na 07/ 81 65 462.

 

 

 

 

Datum: 31.12.2011

ZAPISNIK O ŽREBANJU NAGRADNE KARTICE VESELJA 2011

Nagradna igra je potekala od januarja do decembra. V nagradni igri so sodelovali vsi, ki so izpolnili nagradno kartico veselja. Novost v letošnjem letu je bila v tem, da smo z nagradno kartico obdarili 496 naključno izbranih občanov po vseh KS Sevniške občine.

V petek, 31.12.2011, je bilo v sklopu silvestrovanja na prostem v Sevnici izvedeno nagradno žrebanje, katerega pobudnik in organizator je KŠTM- turistična agencija Doživljaj. Žrebanje je bilo odprto za javnost. Potekalo je na prireditvenem prostoru silvestrovanja.

Dobitnike je izžrebala direktorica KŠTM ga. Mojca Pernovšek, na žrebanju pa so bili prisotni tudi drugi člani žreba: g. Matej Imperl.

 

Izžrebali smo 3 nagrajence.

 

Dobitniki:

3. nagrade, ki jo podarja Tončkov dom na Lisci, je

Marija Mlakar

Dergomaška ulica 75

1000 Ljubljana

 

nagrada je: 1x vikend paket za 2 osebi.

 

2. nagrado, ki jo podarja gostišče Močivnik, prejme:

Monika Matoh

Srednja vas pri Kamniku 16

1240 Kamnik

 

nagrada je: 4x pol penzion na njihovi Turistični kmetiji.

 

Srečni izžrebanec in dobitnik

1. glavne nagrade, ki jo  podarja Stilles d.d., iz Sevnice pa je

Mali Jožica

Šmartno 42

1219 Laze v Tuhinju

nagrada: omarica Swing

 

Izžrebance, ki niso bili prisotni pri žrebanju, bo organizator pisno obvestil na naslov, naveden na nagradni kartici v roku 15 dni, ti lahko nagrado prevzamejo do 15. februarja 2012.

 

Nagrajence obveščamo, da nagrado lahko prevzamejo v turistični agenciji Doživljaj Boštanj 80, informacije o načinu prevzema nagrade tudi na 07/ 81 65 462.

 

 

 

 

Datum: 31.12..2010

ZAPISNIK O ŽREBANJU NAGRADNE KARTICE VESELJA 2010

Nagradna igra je potekala od januarja do decembra. V nagradni igri so sodelovali vsi, ki so izpolnili nagradno kartico veselja.

V četrtek, 31.12.2010, je bilo v sklopu silvestrovanja na prostem v Sevnici izvedeno nagradno žrebanje, katerega pobudnik in organizator je KŠTM- turistična agencija Doživljaj iz Boštanja. Žrebanje je bilo odprto za javnost. Potekalo je na prireditvenem prostoru silvestrovanja.

Dobitnike je izžrebala direktorica KŠTM ga. Mojca Pernovšek, na žrebanju pa so bili prisotni tudi drugi člani žreba: ga.  Alenka Kozorog.

 

Izžrebali smo 3 nagrajence.

 

Dobitnik 3. nagrade, ki jo podarja Turistična kmetija Klenovšek - Grobelnik, je

ANA ŠPEC

Muhbran 4

VELIKA LOKA

nagrada: 3 x pol penzion za 1 osebo

2. nagrado, ki jo podarja gostilna Malus, prejme:

DAVID ALEŠ

Goropečnikova 11

PODGORICA- ŠENTJAKOB

nagrada : 6 x pol penzion.

Srečni izžrebanec in dobitnik

1. glavne nagrade, ki jo  podarja Stilles d.d., iz Sevnice pa je

MAJA KRSTIČ

 Prešernova ulica 11

 MENGEŠ

nagrada: dvosed PRESTIGE-A-6

 

 Izžrebance, ki niso bili prisotni pri žrebanju, bo organizator pisno ali po telefonu obvestil na naslov, naveden na nagradni kartici v roku 15 dni in ga hkrati obvestil o načinu prevzema nagrade.

 

 

 

 

Datum: 31.12..2009

ZAPISNIK O ŽREBANJU NAGRADNE KARTICE VESELJA 2009

Nagradna igra je potekala od Januarja do decembra. V nagradni igri so sodelovali vsi, ki so izpolnili nagradno kartico veselja.

V četrtek, 31.12.2009, je bilo v sklopu silvestrovanja na prostem v Sevnici izvedeno nagradno žrebanje, katerega pobudnik in organizator je KŠTM- turistična agencija Doživljaj iz Boštanja. Žrebanje je bilo odprto za javnost. Potekalo je ob 23.30 uri zvečer.

Dobitnike je izžrebala direktorica KŠTM ga. Mojca Pernovšek, na žrebanju pa so bili prisotni tudi drugi člani žreba: g. Zdravko Remar in člani ansambla »Fantje iz Ledine«.

 

Izžrebali smo 3 nagrajence.

 

Dobitnik 3. nagrade, ki jo podarja Gostilna Repovž, je

VILMA DERČA

Šešče 52

3312 PREBOLD

nagrada: 3 x pol penzion

2. nagrado, ki jo podarja turistična kmetija Močivnik, prejme

ZVONE LOZEJ

Pod Škabrijelom 18

5000 Nova Gorica

nagrada : 4 x pol penzion

Srečni izžrebanec in dobitnik 1., glavne nagrade, ki jo podarja Stilles d.d., iz Sevnice, pa je

METKA PATERNOSTER

Selo 51

1230 DOMŽALE

nagrada: fotelj Sissi v vrednosti 1.341€

 

Izžrebance, ki niso bili prisotni pri žrebanju, bo organizator pisno ali po telefonu obvestil na naslov, naveden na nagradni kartici v roku 15 dni in ga hkrati obvestil o načinu prevzema nagrade.

 

 

 

 

ZAPISNIK O ŽREBANJU NAGRADNE KARTICE VESELJA 2008

Sevnica, 31.12.2008

 

Nagradna igra TA Doživljaj je potekala od poletja do decembra. V nagradni igri so sodelovali vsi, ki so izpolnili nagradno kartico veselja.

V sredo, 31.12.2008, je bilo v sklopu silvestrovanja na prostem v Sevnici izvedeno nagradno žrebanje, katerega pobudnik in organizator je bila turistična agencija Doživljaj iz Boštanja. Žrebanje je bilo odprto za javnost. Potekalo je ob okoli 23.30 ure zvečer.

Dobitnike je izžrebala ga. Petra Pozderec, na žrebanju pa so bili prisotni tudi drugi člani žreba:

g. Zdravko Remar.

 

Izžrebali smo 3 nagrajence.

 

Dobitnik 3. nagrade, ki jo podarja podjetje Extra-Form iz Boštanja, je

g. Požun Franc, Florjanska 65, 8290 Sevnica.

 

2. nagrado, to je ogledalo podjetja Termoglas iz Boštanja, prejme

g. Habjan Martin, Ljubljanska 56, 3000 Celje.

 

Srečni izžrebanec in dobitnik 1., glavne nagrade, pa je

ga. Perc Ančka, Lopaca 4a, 3262 Prevorje. Ta prejme pisarniški stol v vrednosti več kot 1200 €, ki ga podarja podjetje stilnega pohištva Stilles iz Sevnice.

 

 

Izžrebance, ki niso bili prisotni pri žrebanju, bo organizator pisno ali po telefonu obvestil na naslov, naveden na nagradni kartici v roku 15 dni in ga hkrati obvestil o načinu prevzema nagrade.